Copy a folder

Post any question you may have in regards to GoAnywhere Director and let our talented support staff and other users assist you.
8 posts Page 1 of 1

Trinity_Chris

Posts: 14
Joined: Wed May 21, 2014 9:00 am

Post by Trinity_Chris » Wed May 21, 2014 9:13 am
Is there any way to copy a folder (including the variables) either within Director or from the OS?

Thanks
Chris

Support_Rick

Support Specialist
Posts: 592
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:12 pm
Location: Phoenix, AZ

Post by Support_Rick » Wed May 21, 2014 10:46 am
Going to need a bit more information on this. GADirector can copy/move/delete folders and files. Can you give us an example of what it is you're trying to accomplish? Which Folders, etc?
Rick Elliott
Lead Solutions Consultant
(402) 944.4242
(800) 949-4696

Trinity_Chris

Posts: 14
Joined: Wed May 21, 2014 9:00 am

Post by Trinity_Chris » Thu May 22, 2014 2:42 am
Ah - yes - sorry... I was a bit vague wasn't I.

I mean can I copy a project folder. I have a folder where I am developing my projects and I want to copy that to create a test area - but I need to copy all of the folder variables as well. At the moment to create a test area I have to create a new folder withing the Director GUI then manually create every variable.

Thanks
Chris

Support_Jon

Support Specialist
Posts: 62
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:15 am
Location: Ashland, NE

Post by Support_Jon » Thu May 22, 2014 7:43 am
Chris,

The GoAnywhere Director 4.6 release is due to go live in the next day or so. Among it's abundance of new features are some improvements to project exporting. We added the ability to export multiple Projects into a ZIP file. During the export process, you will be able to choose whether or not to include the folder description, folder variables and any subfolders. The resulting ZIP file can then be imported into another installation of GoAnywhere Director.

This should give you what you are looking for. I will make sure you get notified once the new release is available for download.

Thanks - Jon

Trinity_Chris

Posts: 14
Joined: Wed May 21, 2014 9:00 am

Post by Trinity_Chris » Thu May 22, 2014 8:39 am
Yes please Jon.

Support_Jon

Support Specialist
Posts: 62
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:15 am
Location: Ashland, NE

Post by Support_Jon » Thu May 22, 2014 9:06 am
Trinity_Chris wrote:
Yes please Jon.
Although you should receive a formal notification in the days to come, I wanted to let you know it has been published and is now available. Login to GoAnywhere and go to Administration > Check for Updates and download the upgrade file and related documentation.

Thanks - Jon

Trinity_Chris

Posts: 14
Joined: Wed May 21, 2014 9:00 am

Post by Trinity_Chris » Thu May 22, 2014 11:03 am
Hi Jon,

I've tested this and it doesn't quite give me what I am after. I can't seem to rename the folder on import. Is that possible at all?

Our Dev and Test is on the same server. I want to export my DEV folder and then import it as TEST

C.

Support_Jon

Support Specialist
Posts: 62
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:15 am
Location: Ashland, NE

Post by Support_Jon » Fri May 23, 2014 7:54 am
Chris,

There is no rename option on import offered which is similar to copying a folder on some file systems. Your best bet is to import the DEV folder to your test environment and then just edit the folder and rename it to TEST.

Thanks - Jon
8 posts Page 1 of 1