GoAnywhere Services v3.5 - enable multiple accounts

Post any question you may have in regards to GoAnywhere Services and let our talented support staff and other users assist you.
2 posts Page 1 of 1

cfowler

Posts: 13
Joined: Tue Jul 23, 2013 9:19 am
Location: London, ON, CA

Post by cfowler » Wed Nov 05, 2014 9:26 am
Wondering if anyone knows of a way to enable multiple accounts. I noticed in a recent update, when AD integration was added, that a number of AD accounts are present but disabled. It would be nice to have a way to enable a large number in a single go rather than opening each account individually. Or am I missing something?

Thanks,

Carter

Support_Rick

Support Specialist
Posts: 592
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:12 pm
Location: Phoenix, AZ

Post by Support_Rick » Mon Nov 10, 2014 1:17 pm
Carter,

Currently, there is no other way than to address each one individually.

Please give me a call at your convenience and I'll be glad to discuss some options you might have to work around this.

Thanks!
Rick Elliott
Lead Solutions Consultant
(402) 944.4242
(800) 949-4696
2 posts Page 1 of 1